Producent van kwalitatief hoogwaardige zwembad apparatuur en accessoires

BLUE Professional Poolware is een producent die hoogwaardige zwembad apparatuur aanbiedt voor distributeurs en zwembadbouwers. Blue Professional Poolware combineert tientallen jaren ervaring en expertise binnen de zwembad industrie.

BLUE Professional Poolware staat voor het produceren van absolute kwaliteitsproducten die toegankelijk zijn voor distributeurs en zwembadbouwers. De beste prijs/kwaliteit verhouding om samen aan de top van de industrie te blijven.

Douche

Only for professionals

Oprolsysteem

Dealer account

Bent u een zwembadbouwer of distributeur met interesse in onze producten? Neem gerust contact met ons op voor het creëren van een uniek dealer account en geniet van vele voordelen zoals kortingen, snelle levering en gespecialiseerde ondersteuning. Daarnaast bent u als eerste op de hoogte van nieuwe producten en acties.

Door jarenlange ervaring op het gebied van productie en installatie heeft BLUE Professional Poolware alle kennis in huis om producten zelf te ontwikkelen. BLUE Professional Poolware is daarom een echte product specialist.